Условия за ползване

Добре дошли в сайта www.powerballs.bg
Този документ описва условията и правилата за ползване на услугите достъпни чрез сайта www.powerballs.bg (наричан Powerballs.bg)
www.powerballs.bg е собственост на Бурано ЕООД с ЕИК 200823950.
Ако посещавате или пазарувате в Powerballs.bg, Вие безусловно приемате следващите условия.

ДОСТЪП ДО САЙТА
Powerballs.bg ви предоставя възможност да пазарувате без създаден профил.
Достъпът Ви до сайта, не ви дава право за препродажба на артикулите, комерсиално използване или сваляне на съдържанието му, без изричното писмено съгласие на Powerballs.bg. Вие не може да използвате логото на Powerballs.bg или други фирмени графики без нашето писмено разрешение.

ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩЕНИЯ
Когато посетите Powerballs.bg или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път и се съгласявате да получавате от нас писма по електронен път. Ние ще общуваме с Вас чрез електронна поща, чрез съобщения публикувани на сайта или по телефона.
Ако желаете да предоставите на Powerballs.bg вашият е-мейл адрес, Вие се съгласявате, че Powerballs.bg може да ви информира за промени или допълнения на този сайт, за новини, нови продукти или услуги.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ
Powerballs.bg се опитва да бъде възможно най-точен в описанието на продуктите. Въпреки това Powerballs.bg не гарантира, че продуктовото описание или друго съдържание на този сайт е точно, пълно, надеждно, актуално или безгрешно. Ако продуктът, доставен от Powerballs.bg, не е в описания според Вас вид, може да го върнете в неизползвано състояние.

ЦЕНИ
Посочените цени са валидни в момента на публикуването. Всички цени са в ЛЕВА (лв.) с включено 20% ДДС, освен ако не е обявено друго.

ВРЪЗКИ
Този сайт съдържа връзки към някои други сайтове. Ние не сме отговорни за действията и не гарантираме съдържанието на тези уеб сайтове. Описаните условия тук не важат за други сайтове.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ
Powerballs.bg не носи отговорност за всяко забавяне или неизпълнение на задълженията си, при условие че закъснението или повредата са възникнали от независеща от нас причината, която е извън нашия контрол. Това условие не засяга законните права.
Powerballs.bg не носи отговорност, когато в следствие нарушения функциалността на сайта са настъпили нежелани последици.

МАРКИ
Powerballs.bg лого и графики са собственост на Powerballs.bg, както и снимковият материал.

ПРИЛОЖИМОСТ
При посещението си в сайта Powerballs.bg, Вие се съгласявате, че законите на Република България определят тези условия на ползване, при спорове от всякакъв вид възникнали между Вас и Powerballs.bg.

ИЗМЕНЕНИЯ
Ние си запазваме правото да правим промени по нашия сайт, фирмената политика и Условия за ползване по всяко време. Ако някое от тези условия, се счита за невалидно или неизпълнимо, това условие ще бъде сметнато за единично и няма да повлияе на валидността и приложимостта на останалите условия.

ВРЪЗКА С НАС
Ако искате да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакт или посочените телефони за връзка.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Моля, разгледайте подробно нашата Декларация за поверителност.

Тези правила са в сила от 01.01.2009 г.